2014-09-07 02:01:26• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Ez a hétvége nagy változásokat hozhat

Napi horoszkóp szeptember 7-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Gyermekeivel egyre harmonikusabb lehet a kapcsolata, a tanulmányaikban való részvétel különös örömmel tölti el. Jó lenne, ha ez a lelkesedés sokáig tartana. Ezzel nemcsak ön, de a gyerekei is jól járnának.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

ó lenne, ha ezen a hétvégét otthon töltené az idejét, és végre eljutna szívéig az érzés: milyen élni! Ha hagy magának időt az elmélyülésre, szellemi megújhodásban lehet része. A pihenésre, a lelki átalakulás miatt is szüksége lenne.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ez a hétvége nagy változásokat hozhat életébe: semmiképp se töltse hát magányosan, vagy csak szűk baráti körben ezt az estét! Akárkivel találkozhat egy partin, abban biztos lehet, hogy a jövőjében fontos szerepet fog betölteni.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Nem kéne az őszt azzal kezdenie, hogy amit az elmúlt hónapokban felhalmozott és félretett, azt most egy hétvége alatt elkölti! Nne hallgasson a baráti javallatokra, mert rossz utakra tévedhet!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Érzékeny és labilis a hétvégén, ezért nem tanácsos komoly dolgokkal foglalkozni: a barátság és a szerelem illenek mostani lelkiállapotához. Egy másik Oroszlán, avagy Kos vagy Nyilas jegyű ismerőse szerencsét hozhat önnek a mai napon.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A szorongató anyagi gondokról legjobb megfeledkezni: hamarosan elsimulnak a dolgok. Pénzügyi téren jövőre nagy változásokat remélhet, de ennek érdekében már most eresszen meg egy telefont egy fontos embernek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ha ön magányos, és ma korán kel, akkor remélheti, hogy megláthatja élete párját. Bizony szüksége is van a társra, ez elengedhetetlen önnek ahhoz, hogy sorsát kordában tarthassa. A mai estét csakis nagy víg társaságban szabad eltöltenie!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A Merkúr-Szaturnusz együttállása okozhat feszültségeket ma, mert házastársi-családi vitákat gerjeszthet. Önnek úgy tűnik, elsősorban a kedvese az erőszakos, pedig ő most csak ellenáll az ön erős akaratának.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Akaraterejének gyakorlását nem másokon kéne gyakorolni, próbáljon meg a háttérben maradni! Tapasztalni fogja, hogy a visszafogott akaraterő belső tűzzé válik, és kisugározva titokzatos módon hat: önmagára és környezetére egyaránt.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Sok csalódásban, és félreértésben volt része az utóbbi időben, talán azért is, mert maga sem tudta igazán, mit akar. Először magában kell tisztáznia a vágyakat, és ha majd kristálytisztán látni fogja a célt, az hamarosan meg is valósulhat.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ma ráébred, hogy régi eszményei, ideáljai már nem érvényesek, új utakat kell keresnie. A mai nap alkalmas egy nagy családi ünnepre is, vagy arra, hogy töltsön egy kis időt kettesben kedvesével, vigye el ebédelni, vacsorázni!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Pénzügyi helyzetén volna mit javítani, erre komoly esélye van még akár a mai napon is. Csak merjen hinni az álmaiban! A vállalkozó kedvűek új sportokba is belekóstolhatnak, különösen, ha valahol külhonban éri őket ez az ősz.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: